Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /
Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30 až 50% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitiv...
Hlavní autor: | Cuneo, Cinzia, 1956- |
---|---|
Další autoři: | Laberge, Christiane, 1953-, Trubačová, Dominika |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
CPress,
2018
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30 až 50% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitivních funkcí hlavní roli díky fytonutrientům, vitamínům a některým lipidům. Tato kniha vám umožní sestavit si jídelníček, díky němuž vás mozek zůstane dlouho mladý. A jako bonus si náramně pochutnáte |
---|---|
Popis jednotky: |
Přeloženo z francouzštiny |
Fyzický popis: |
223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík |
ISBN: |
9788026418061 |