Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /

Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30 až 50% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitiv...

Celý popis

Hlavní autor: Cuneo, Cinzia, 1956-
Další autoři: Laberge, Christiane, 1953-, Trubačová, Dominika
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : CPress, 2018
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 02645nam a2200493 i 4500
001 76656
005 20190820171331.0
008 180409s2018 xr ||||||||||||||czecze d
015 |a cnb002978661 
020 |a 9788026418061  |q (vázáno) :  |c 399.00 Kč 
040 |a BEG001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h fre 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 616.831-003.8+616.892/.894  |2 MRF 
080 |a 616.8-003.8  |2 MRF 
080 |a 641.56-056.24  |2 MRF 
080 |a 615.874.2  |2 MRF 
080 |a 613.2.03  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Cuneo, Cinzia,  |d 1956-  |7 xx0221239  |4 aut  |9 79689 
240 1 0 |a Mieux manger pour prévenir l'Alzheimer et d'autres maladies neurodégénératives.  |l Česky 
245 1 0 |a Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /  |c napsala Cinzia Cuneová ; předmluva od Christiane Labergeové ; překlad: Dominika Trubačová 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Brno :  |b CPress,  |c 2018 
300 |a 223 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Přeloženo z francouzštiny 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 
520 2 |a Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30 až 50% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitivních funkcí hlavní roli díky fytonutrientům, vitamínům a některým lipidům. Tato kniha vám umožní sestavit si jídelníček, díky němuž vás mozek zůstane dlouho mladý. A jako bonus si náramně pochutnáte 
650 0 7 |a Alzheimerova choroba  |7 ph117324  |2 czenas  |9 54722 
650 0 7 |a neurodegenerativní onemocnění  |7 ph123254  |2 czenas  |9 79692 
650 0 7 |a dietní jídla  |7 ph114317  |2 czenas  |9 47228 
650 0 7 |a dietoterapie  |7 ph119436  |2 czenas  |9 47227 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas  |9 46827 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas  |9 46163 
700 1 |a Laberge, Christiane,  |d 1953-  |7 xx0222235  |4 aui  |9 79693 
700 1 |a Trubačová, Dominika  |7 hka2016929621  |4 trl  |9 79691 
910 |a BEG001 
999 |d 76656 
993 |0 0  |1 313600186955  |4 0  |6 POB_641_500000000000000  |7 0  |9 98154  |a 279.30  |b 0  |c 186955  |d 2018-04-09  |e 2  |f POB  |g POB 641.5  |h 399.00  |i OPA  |l POB  |n 0  |r 2020-07-01  |s 2018-05-10  |t 5  |w 2019-08-20  |y KN  |z SC