Výživou proti rakovině : kuchařka /
Autor: Coy, Johannes F., 1963-
Vydáno: (2013)
Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /
Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30 až 50% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitiv...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Cuneo, Cinzia, 1956- |
---|---|
Další autoři: | Laberge, Christiane, 1953-, Trubačová, Dominika |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
CPress,
2018
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Výživou proti rakovině : kuchařka /
Autor: Coy, Johannes F., 1963-
Vydáno: (2013) -
Onemocnění slinivky břišní - dieta pankreatická /
Autor: Kohout, Pavel, 1962-
Vydáno: (2007) -
Kuchařka při onemocnění dnou : dieta bez purinů /
Autor: Milatová, Růžena
Vydáno: (2022) -
Nemoci žlučníku a žlučových cest : dieta a rady lékaře /
Autor: Marečková, Olga, 1939-
Vydáno: (2008) -
Chutně při chronické zácpě : léčba stravou : s údaji o kalorické hodnotě /
Autor: Müller, Sven-David, 1969-
Vydáno: (2019)