Mrkev, láska, sojanéza : veganská družstevní kuchařka kolektivu Tři ocásci /

První kniha nového nakladatelství Nevim sociálního družstva Tři Ocásci je na světě! Napsali, nafotili a nakreslilI pro vás veganskou kuchařku, v níž sepsali jejich oblíbené sezónní a lokální recepty, opepřili je humorem a osolili podvratnými inspiracemi, jak udělat svět lepším....

Celý popis

Korporativní autor: Tři ocásci (družstvo)
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : Nevim, 2020
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01658cam a22003617i 4500
001 113081
003 CZ-BeMK
005 20230214094450.0
007 ta
008 210111s2020 xr a e f 000 0 cze d
015 |a cnb003301778 
020 |a 9788090801905  |q (vázáno) 
040 |a OLA001  |b cze  |e rda  |d BEG001 
041 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 1 |a 641.56-056.84:613.26  |2 MRF 
080 1 |a (083.12)  |2 MRF 
110 2 |a Tři ocásci (družstvo)  |7 olak20211107581  |4 aut  |9 95717  |4 ill  |4 pht 
245 1 0 |a Mrkev, láska, sojanéza :  |b veganská družstevní kuchařka kolektivu Tři ocásci /  |c text, fotografie, ilustrace, grafika a sazba: kolektiv Tři Ocásci 
264 1 |a Brno :  |b Nevim,  |c 2020 
300 |a 279 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
520 2 |a První kniha nového nakladatelství Nevim sociálního družstva Tři Ocásci je na světě! Napsali, nafotili a nakreslilI pro vás veganskou kuchařku, v níž sepsali jejich oblíbené sezónní a lokální recepty, opepřili je humorem a osolili podvratnými inspiracemi, jak udělat svět lepším. 
650 0 7 |a veganská jídla  |7 ph772376  |2 czenas  |9 48272 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas  |9 46163 
910 |a BEG001 
942 |2 udc  |c KN 
999 |d 113081 
993 |0 0  |1 313600206438  |2 udc  |4 0  |6 6415  |7 0  |9 126294  |a 500.00  |b 0  |c 212197  |d 2023-02-14  |e 3  |f DOSP  |g 641.5  |h 500.00  |i 17  |l DOSP  |m 5  |r 2023-09-27  |s 2023-06-30  |t 5  |w 2023-02-14  |y KN  |z NF